Poddar

Vi utvecklar poddar på uppdrag av företag och myndigheter. Vi har professionella inspelningsstudior med plats för flera gäster.

Handgjort. En reportagepodd om det handgjorda skapandet i nutiden, med ett getöga i historien. Producerad på uppdrag av Nämnden för hemslöjdsfrågor.

Lyssna på Handgjort här!

Producent och programledare: Peter Gropmanpeter.gropman@irismedia.se 

 


Får man ta mat nu? med Nathaniel Contardo och Linn Söderström. En podcast om mat, livet och populärkultur. Linn är känd som Kock-Linn i P3 och som finalist i Kockarnas Kamp 2017. Nathaniel är radiostjärna med passion för god mat.

Lyssna på Får man ta mat nu? här!

Producent: Peter Gropman,peter.gropman@irismedia.se


I Hjärtats Gäster bjuder Apotek hjärtats chefsapotekare, Annika Svedberg, in olika experter för att prata om intressanta och aktuella ämnen knutna till hälsa och välbefinnande.

Lyssna på Hjärtats Gäster här!

 


Landet. Inspirerande och diskuterande podd med fokus på landsbygden. Heta ämnen med engagerade och kunniga människor på 20 minuter. Produceras på uppdrag av Landsbygdsnätverket.

Lyssna på Landet här. 

 

 


Lika värde. I podden förklarar, fördjupar och diskuterar vi specialpedagogik och ger goda råd till dig som arbetar i eller har barn som går i förskolan och skolan. Produceras på uppdrag av Specialpedagogiska skolmyndigheten.

Lyssna på Lika värde här. 


Podden Hästens tänder. I våra poddar går vi igenom allt från det sköra fölet och hästens munhälsa! Produceras på uppdrag av Distriktsveterinärerna.

Lyssna på Hästens tänder här.


För frågor om poddar, kontakta Mats Vesterlund.

mats.vesterlund@irismedia.se
070-234 40 88