Iris Media är marknadsledande på området. I 57 år har vi gjort taltidningar och talböcker tillgängliga för våra läsare. I dag läser vi in ett 30-tal dagstidningar och ett 60-tal magasin.

Vi läser in ett fyrtiotal tidningar i våra studior på Sveavägen i Stockholm. Tidningar som ofta kräver både en bra röst och djup kunskap i specifika ämnet.

På tal om Stockholm är ett ljudmagasin som görs av oss och har en egen redaktion hos Iris Media i Stockholm. Tidningen görs på uppdrag av Stockholms stad och den främsta målgruppen är personer med synnedsättning. Den här tidningen skiljer sig från andra traditionella taltidningar då reportrarna på redaktionen gör allt innehåll själva. Redaktionen består av reportrar, ljudtekniker och distributörer och det är de som ser till att stockholmarna kan lyssna på nyheter, reportage, evenemangstips, tävlingar och ljud från storstadens gator och kommunens alla hörn.

Tidningen skickas ut på skiva en gång i veckan till alla som valt att prenumerera, men vem som helst kan lyssna på tidningen på webben eller i mobilen.

 Här kan du lyssna på taltidningen.