Vi erbjuder för alla våra taltidningar, ljud- och webbTV-uppdrag hjälp med distribution och publicering i digitala medier.

På din webbplats

Genom tjänsten Irismediaserver.se får du ett smidigt mediaflöde direkt på din webbplats. Kanalen publiceras enkelt på din webbplats med ett javascript som infogas en gång då kanalen startas. Efter det behöver inget mer göras på din webbsida. Nya avsnitt når sidan med automatik så snart de publicerats av Iris Media. Vi uppdaterar ditt innehåll. Överföringen sker med en säker, krypterad kanal genom Iris Medias API. Krypterad dataöverföring med https känns igen från e-handel och banktjänster och som kund hos Iris Media nyttjar du certifikat som underhålls löpande av oss.

Med vår mobila taltidningsplattform

På bara ett par timmar kan du vara igång med en ny mobilanpassad mini-sajt med adressen Irismedia.se/dittnamn. Färgtema och logotyp anpassas enkelt för ditt företag och sedan är vi igång med det viktiga – en direkt kanal från din digitalkamera ut på nätet. Tjänsten fungerar lika bra för bildserier som film. Eller en liverapportering från ditt evenemang. Enkelt och kraftfullt.

Som poddradio

Vi kan hjälpa dig med en poddversion, där artiklar och reportage klipps ihop till ett poddavsnitt. Kanske vill du kombinera inlästa reportage med nyinspelade inslag i våra studior. Vi hjälper dig från idé till manus och coachning inför och under inspelningen fram till publicerad podcast.  Kontakta info@irismedia.se

Analogt alternativ

Många publikationer har läsare som föredrar icke digital distribution. För dem producerar vi Daisy-skivor med separerade tidningsartiklar och bok-kapitel för enkel bläddring. Taltidningar och litteratur som CD postas med titel och mottagarens adress i både blindskrift och vanlig text.